Nyheter

Nov 20, 2017

Rust‐Oleum® Chalky Finish Kitchen Cupboard Paint ger en vacker, silkeslen, matt
finish för köksskåp. Rust‐Oleum® Chalky Finish Kitchen Cupboard Paint är hållbar,
avtorkningsbar och vattenavvisande – motstår slag och repor. Lämplig för skåp,
lådor, möbler, dörrar och lister.

Nov 20, 2017

Renovera och förnya golven hemma med Rust‐Oleum® Chalky Finish Golvfärg. Denna
vackra och samtidigt slitstarka, vattenbaserade färg skyddar golvet och gör det
beständigare mot stötar och repor.

Nov 20, 2017

Rust‐Oleum® Chalky Finish Väggfärg ger en lyxig helmatt yta på väggar och tak
inomhus. Det är en vattenbaserad, miljöanpassad färg som är nästan helt luktfri.
Färgen kan användas direkt på de flesta underlag som gips, tegel och betong samt
målade och lackade ytor osv. Den hållbara färgfilmen står emot repor och märken
mycket bra samtidigt som den har utmärkt täckning.

Aug 8, 2016

Renovera och förvandla möbler med Rust-Oleum Kalkfärg. Med en klassisk slät känsla och helmatt finish, ger den ett helt nytt liv åt trötta utslitna gamla möbler och föremål. Välj någon av nedan 16 fantastiska kulörer. Avsluta med en strykning av Rust-Oleum Möbelvax.

Rust-Oleums möbelvax är en klar och färglös vaxpolish som bör användas för att skydda finishen hos Rust-Oleums möbelfärg. Appliceras enkelt med pensel eller trasa och får en mjuk och sammetslen glans efter torkning. Vaxets finish gör färgfinishen vattenavstötande och skyddar den från fläckar och märken.

En mycket slitstark klarlack som skyddar och stärker den målade ytan. Används tillsammans med Rust-Oleums Kalkfärg för möbler för en långvarig och hållbar matt finish. Kan användas som ett alternativ till Rust-Oleum Möbelvax.

Rust-Oleum Metallicfärg (Silver+Gold). En klassisk elegant metallicfärg för alla typer av möbler. Använd Rust-Oleum Metallicfärg som grundfärg under Rust-Oleum Kalkfärg och gnugga/slipa försiktigt bort lite av kalkfärgen så att metallicfärgen under kommer fram för att få en lyxig sliten look. Kan också användas som en dekorativ täckfärg eller för att ta fram lister och andra designdrag.

Apr 5, 2016

Långtidsförseglar och skyddar trallvirke i en enda strykning. One Coat Water Seal är originalet bland kiselemulsionsprodukter på den svenska marknaden sedan 1996. Den stärker ytan och motverkar sprickbildning och stickor samt gör ytan avvisande mot smuts och vatten. One Coat Water Seal gör träet rent, ljust-silvergrått med en naturlig vacker lyster. Den behandlade ytan blir len och skön att gå barfota på. Den skyddar mot beväxning av grönalger och mögelangrepp.

Oct 21, 2015

Leakseal är ett användarvänligt, gummerat skyddsöverdrag utvecklat för att fylla och täta läckor och sprickor. Leakseal ger en vattentät, flexibel tätning på metall, aluminium, PVC, murverk, asfaltsbaserade taktätningsmaterial, glasfiber, fasadbeklädnad i vinyl mm.
Oct 21, 2015

Rust-Oleum Whiteboardfärg är en jämn, hård ytbehandling som skapar en blank, vit, skriv- och raderbar yta. Låter dig så snart den torkat skriva eller rita på ytan med vanliga whiteboardpennor och enkelt sudda ut. Lätt att applicera och luktar minimalt för säker användning inomhus.

Oct 14, 2015


ETS 2000 är 40% lättare än jämförbara modeller på marknaden. Det tillsammans med att den är perfekt balanserad i handen och har ett ergonomiskt grepp gör att den är bekväm att arbeta med samt att utmattning i hand och underarm reduceras. ETS 2000 är målaren favorit!

Feb 5, 2014

Rust-Oleum har tagit fram en magnet- och skoltavelfärg i en och samma produkt. Du kan alltså både sätta fast magneter och skriva med skoltavelkritor på samma yta.

Apr 4, 2013

En unik vattenburen försegling för porösa och potentiella problemytor. GARDZ är formulerad för att tränga in djupt i underlaget och torka till en hård fuktbeständig film som förseglar och binder kritande och spröda ytor, färg och strukturytor.
Jan 15, 2013

Purdy’s senaste stålborstar med unikt korslagda borst tar bort färg o. dyl. två ggr snabbare än med vanliga stålborstar.

Sep 5, 2012

Äntligen så finns det en grundfärg som ger dig alla egenskaperna av en oljebaserad grundfärg i en avancerad vattenburen akrylatgrund för alla ytor både inom- och utomhus.

Apr 1, 2012


Ronseal Decking Protector ger trädäck ett överlägset skydd mot väder och vind. Den unika vaxförstärkta sammansättningen ger en stark, hållbar fuktspärr mot vatteninträngning och förebygger nedbrytning av trädäck, förorsakad av växelvis väta och torka.
Mar 15, 2012
Thompson´s Drive Seal är till för att förhöja utseendet och täcka över fläckar på din asfalterade garaguppfart eller parkeringsplats.

Mar 1, 2012


Handy Paint Pail är framtagen för att göra ditt måleriprojekt så enkelt som möjligt. Den kraftiga konstruktionen för både proffs och hemmafixaren gör att Handy Paint Pail håller under många år. Tål alla typer av färg.
Feb 29, 2012


Handy Roller Pail för både pensel och roller är utvecklad för det lite större måleri projekten.
Jun 1, 2011

B-I-N är en vit matt shellackbaserad kvist- och isolerings-grundfärg som kombinerar snabb torktid med oöverträffad vidhäftning och bästa möjliga täckkraft.

Nov 23, 2010


MiraGuard UV-skydd är som ”solskyddsfaktor 40 för dina prylar”. Regelbunden användning ger 100% skydd mot blekning.

Nov 23, 2010

Tar enkelt bort olje- och plastfärg, tjära, lim, fett mm från händer, verktyg, golv etc.

Nov 16, 2010


Ronseal Kakelfärg förvandlar gammalt kakel till nyskick. Ger en tålig, slitstark och vattensäker yta. Idealisk att använda på kaklade ytor i kök och badrum – perfekt för duschväggar.
 
Apr 5, 2016

Thompson´s One Coat Water Seal - Originalet


Långtidsförseglar och skyddar trallvirke i en enda strykning. One Coat Water Seal är originalet bland kiselemulsionsprodukter på den svenska marknaden sedan 1996. Den stärker ytan och motverkar sprickbildning och stickor samt gör ytan avvisande mot smuts och vatten. One Coat Water Seal gör träet rent, ljust-silvergrått med en naturlig vacker lyster. Den behandlade ytan blir len och skön att gå barfota på. Den skyddar mot beväxning av grönalger och mögelangrepp.

-          Originalet sedan 1996

-          En applicering räcker för fullgott skydd

-          Ger en vacker, len, ljust silvergrå yta på trä

-          Minimalt underhåll – håller i många år